Saturday, November 7, 2015

Inilah Kisah Seram di LRT Maluri

No comments :
Kisah ini adalah kejadian sebenar sepertimana yang diceritakan melalui status facebook beliau

Image via google
Mamat misteri: "Abang, saya mau pegi itu kepong, ada bas ka?"
Aku : "Awak kena naik lrt ke stesen bandaraya dulu, lepas tu tukar naik KTM ke Kepong. Kalau bas saya tak tau lah.
Mamat misteri: "Terima kasih abang" (terus berjalan lemah ke arah flat di belakang) naik atas stesen, guard tanya aku.
Guard: "maaf, encik cakap dengan siapa kat bawah tadi?"
Aku : "entah, orang myanmar kot, nak tanya jalan ke Kepong. Kenapa?"
Guard : "tak, saya nampak encik bercakap sorang2 je tadi."
Aku : "Hahh!!!!?" (toleh balik ke belakang, mamat tu dah takde)

Siapa mamat tu sebenarnya?


molen.jpg SHAIRAZI
Seorang blogger dan artist youtuber

No comments :

Post a Comment